Szerencsét és gazdagságot hozó amulettek: őseink mágikus tulajdonságaikat használták

pénzfa, mint a szerencse amulettje

Minden nemzetnek megvannak a maga szimbólumai, amelyek sikert és jólétet vonzanak magukhoz. Bárki használhatja őket erős amulettet készíteni, amely szerencsét és gazdagságot vonz az életébe. Ma pedig elmeséljük, milyen varázslatos ereje volt annak, hogy miben hittek őseink.

Pénzfa

Ez a növény gazdagságot hoz. Ha otthon termeszti, akkor örökre megszabadul az anyagi problémáktól.

Négylevelű lóhere

négylevelű lóhere a szerencséért

Szerencsét és gazdagságot vonz. A négylevelű lóhere kiváló talizmán lesz mindazok számára, akik kincsekre vadásznak, vagy keresgéléssel foglalkoznak. Segít megtalálni a legjövedelmezőbb és legjövedelmezőbb üzleti ajánlatokat.

Zafír

A követ régóta a szerencse szimbólumának tartják. Korábban királyok, vezetők és királyok viselték. A zafír ékszer boldogságot hoz tulajdonosának, emellett növeli az elszántságot és az önbizalmat.

háromszögek

Ezek a geometriai formák a sikert jelentik. Ezért a keleti lakosok gyakran háromszög alakú piramisokat adnak házaiknak és irodáiknak.

Szivárvány

szivárvány pénzt vonzani

Szerencsét vonz, és megbízható asszisztenssé válik azok számára, akiknek extra szerencsére van szükségük. A szivárvány telepíthető telefonja vagy számítógépe képernyővédőjére.

Kürt

Ősidők óta az anyagi jólét szimbólumának tartották. Annak érdekében, hogy a jólét és a jólét örökké uralkodjon a házban, ajánlatos egy kürttel díszíteni.

Lépcsők

Évszázadokon át a siker szimbólumának tartották. A létra formájú kép nemcsak a karrierépítésben segít, hanem a harmónia megteremtésében is segít a személyes életében.

Borostyán

borostyán a szerencséért

Számos egyedi tulajdonsággal rendelkezik. Úgy gondolják, hogy ez a napkő szerencsét, erőt és egészséget tud tulajdonosának adni. Az Amber azoknak való, akik karrierépítésre összpontosítanak, vagy saját vállalkozás indítását tervezik.

Patkó

Ezt a tárgyat a szerencse és a kitartás szimbólumának tekintik. Elriasztja a bajt és vonzza a jólétet. Annak érdekében, hogy a bajok és szerencsétlenségek elkerüljék házát, feltétlenül akasszon patkót a bejárat fölé.

Kínai lámpások

Szerencsét hoznak gazdáiknak. A család jólétének megteremtése érdekében akasszon kínai lámpásokat otthonába.

Elefánt

elefántfigura, mint a szerencse amulettje

Ezt az állatot régóta a bölcsesség, a szerencse és az újjászületés szimbólumának tekintik. Az asztalra helyezett elefántfigura jólétet vonz, és segít megszabadulni a problémáktól. És ennek a fenséges fenevadnak a képe, amely otthon a falon lóg, sikert és jólétet vonz.

nyúlláb

Ez a talizmán szerencsét hoz. Javasoljuk, hogy mindig magával vigye olyan emberekkel, akiknek tevékenysége elválaszthatatlanul összefügg a kockázattal.

Varangy

Furcsa módon a jólét szimbólumának tekintik. Különösen tisztelik őt a keleti lakosok. Ezért szinte minden házban van egy varangy figura, a szájában érmével.

macskaszem

macskaszem kő, mint a szerencse amulettje

Ez a gyönyörű kő szerencsét vonz. Úgy tartják, hogy aki macskaszem formájú talizmánt visel, az mindig boldog lesz, és nem lesz negatív hatással.

A denevérek

Gazdagságot és szerencsét hoznak. Ezért nem csak a munkahelyen, hanem a ház bejáratánál is ajánlott a denevérekről készült képeket tartani.

malac

Őseink ezt az állatot az anyagi jólét megszemélyesítőjének tartották. Ezért azoknak, akik arról álmodoznak, hogy meggazdagodjanak, azt tanácsolják, hogy legyen otthon malacpersely. És mágikus tulajdonságainak fokozása érdekében egy különleges összeesküvést olvashat a pénz vonzására.

Tölgy és makk

makk medálok a jó szerencséért

A gazdagságot szimbolizálják. A munkahelyen elhelyezett hatalmas, terebélyes tölgyfát ábrázoló kép további bevételt vonz, valamint segít megtalálni a legjobb ajánlatokat és meghozni a megfelelő döntéseket. És ahhoz, hogy új pénzügyi áramlásokat kapjon, fel kell halmoznia néhány makkot.

Szitakötő

Ez a rovar erős mágikus tulajdonságokkal rendelkezik. Úgy gondolják, hogy a szitakötő formájú talizmán képes megvédeni minden bajtól, ezért mindig magánál kell tartani. Egy rovar képe beállítható háttérképként a telefonján, vagy medálként is viselhető.

Szöcskék

Szerencsét hoznak a háznak, és megóvják lakóit a bajoktól. A bejárati ajtók mellé hímzést vagy szöcskék képet akaszthat. És akkor a gondok és problémák megkerülik a házat.

Delfinek

delfin figura, hogy vonzza a szerencsét

Az elmét, a találékonyságot és a szerencsét képviselik. Javasoljuk, hogy a delfin figurát az asztalra helyezze, hogy megvédje az összetett feladatok elvégzésének nehézségeit, és további bevételt vonzzon.

Teknősbéka

teknős figura a szerencse amulettjeként

Szerencsét vonz. Ezért jobb, ha a figuráját az asztalra helyezi, vagy ahol az egész család leggyakrabban összegyűlik.

Skarabeusz

szkarabeusz bogár jó szerencsét

Az ókori egyiptomiak a jólét és a gazdagság jelének tekintették őket. Ahhoz, hogy pénzt és szerencsét vonzzon az üzleti életben, el kell helyeznie egy szkarabeusz figurát otthon vagy a munkahelyen.

A szimbólumok sokféleségéből mindenki választhat egyet, amely számára igazi talizmán lesz, amely megvéd a szerencsétlenségtől és szerencsét vonz.